ورود / ثبت نام

اونس طلا به کانال ۲۹۰۰ دلاری برگشت

  • سه شنبه 14 اسفند 1403 | 16:32
  • 4.5 از 5 بوسیله 1 رای
    |
بازگشت اونس طلا به کانال ۲۹۰۰ دلاری

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، به ۲۹۱۸ دلار افزایش یافت. قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا،  ۲۹۲۲ دلار و ۹۰ سنت رسید.

 

اعمال تعرفه ۲۵ درصدی  بر کالاهای مکزیک و کانادا توسط ترامپ

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه، گفت: تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر کالاهای مکزیک و کانادا از روز سه‌شنبه اعمال خواهد شد و نگرانی‌ها از جنگ تجاری در آمریکای شمالی را برانگیخت و بازارهای مالی را متزلزل کرد.

 

دونالد ترامپ، همچنین گفت: تعرفه‌های متقابل، از دوم آوریل بر کشورهایی که بر محصولات آمریکایی تعرفه وضع می‌کنند، اعمال می‌شود و مجدداً تأکید کرد که تعرفه‌ها را بر تمام کالاهای وارداتی چین از ۱۰ درصد مالیات قبلی، به ۲۰ درصد افزایش خواهد داد. تورم بالاتر ممکن است فدرال رزرو را مجبور کند که نرخ بهره را برای مدت طولانی‌تری بالاتر نگه دارد و این امر، جذابیت طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

 

«آلبرتو مسلم»، از مقامات فدرال رزرو، روز دوشنبه گفت: انتظار دارد اقتصاد آمریکا در سال جاری به رشد خود ادامه دهد، اما داده‌های اخیر ضعیف‌تر از حد انتظار، مصرف و داده‌های مرتبط با مسکن و گزارش‌های مربوط به کسب و کار، نگرانی‌هایی را در مورد خطرات احتمالی برای رشد اقتصادی ایجاد کرده است.

 

بازارها، اکنون منتظر گزارش ملی اشتغال ADP در روز چهارشنبه و گزارش اشتغال غیرکشاورزی آمریکا در روز جمعه هستند تا سرنخ‌های بیشتری در مورد مسیر نرخ بهره فدرال رزرو به دست آورند.

 

طبق گزارش رویترز، گروه مالی «جی پی مورگان» در یادداشتی اعلام کرد که دیدگاه بلندمدت صعودی برای طلا را حفظ کرده و هدف قیمتش برای اونس طلا در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۵ را نزدیک به ۳۰۰۰ دلار اعلام کرد.

 

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره بدون تغییر در ۳۱ دلار و ۶۷ سنت ایستاد. هر اونس پلاتین با ۰.۲ درصد کاهش، به ۹۵۱ دلار و ۶۰ سنت رسید و هر اونس پالادیوم ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۹۳۴ دلار و ۸۹ سنت رسید.

در صورت تمایل به مشاوره در مورد خرید محصولات با شماره تلفن 02188314479 تماس بگیرید.

برچسب ها : قیمت طلا


  -     شش   =   سه  


خانه سکه ایران